EliteTiming, din tillförlitliga partner för tidtagning vid ditt nästa event.

När du väljer oss som din tidtagningspartner, får du tillgång till vår omfattande erfarenhet inom tidtagning. Vi prioriterar TV-sända tävlingar, där vi tillhandahåller en komplett lösning inklusive TV-grafik och tidtagning. Vår expertis sträcker sig över en rad sporter, med speciell inriktning på längdskidor, skidskytte, orientering, alpint och friidrott.

Vi är stolta över vårt arbete med respekterade mediepartners som SVT, NRK, Expressen och TV4, och vårt mångsidiga erbjudande inkluderar allt från grafikjobb till komplett tidtagning och resultatservice. Vi tillhandahåller även en helhetslösning som innefattar Competitor Information System (CIS), speakerstöd, TV-grafik, liveresultat och tidtagningsystem.

Förutom vår huvudinriktning, utför vi även grafikjobb inom andra sporter och kan anpassa våra tjänster till unika och specialiserade tävlingar. Om du har en tävling som ställer höga krav på tidtagning, eller en specialtävling där tidtagning är avgörande för att utsé en vinnare, kan vi med vår erfarenhet och expertis hjälpa till att säkerställa en lyckad genomföring.

EliteTiming är mer än bara tidtagning – vi är en partner i att skapa minnesvärda och framgångsrika tävlingsevenemang.